minecraft..












Minecraft Oyunları









Minecraft oyunlarımızda son moda maden maceralarına katıl! Oldukça bağımlılık yapıcı koleksiyonumuza çeşitli ek başlıklar dahildir. Skin Creator'da oyuncular ödüllü kum havuzunda kullanmak için kendi tasarımlarını yapabilirler. Hızlı kombinasyonlar için bir dizi önceden hazırlanmış parçalar bulunmaktadır. Yaratıcı oyuncular sıfırdan baş ve beden parçaları yaratmanın tadını çıkaracaklar. Minecraft TD'de oyuncular korku verici canavarlara karşı kulelerini savunmalıdırlar. Kaynak ara, küçük kuleler inşa et ve hayatta kalmak için zombi ve iskeletlere silahlar fırlat! Korku verici cephane ve muhteşem sürprizler için tüm yeni seviyeye geçmek adına yerli çılgınlığına geç!

Koleksiyonumuz aynı zamanda orijinal Minecraft oyunlarında olmayan benzersiz zorluklara da bağlayacak. Yeşil Creeper'in kontrolünü ele geçir ve ölmeden elmasa erişmeye çalış. 2D macerada retro taş bloklar ve her sırada tehlike için ölümcül lav var. Ya da Vurma oyunlarında atış becerilerini test et! 3D uçan taşlar gelişigüzel şekilde deliklere girecek. Kaynak elde etmek için her birini ufak parçalara böl ve daha güçlü silahlar yarat. Minecraft dünyasında hiç olmadığı kadar eğlen!




FunnyGames.com.tr sitesinde buyuk bir Minecraft Oyunları oyunlari kolleksiyonu bulabilirsiniz! Burada en azindan 10 degisik Minecraft Oyunları oyunu sizi bekliyor. Mesela GrindCraft & Skincraft gibi. 
Minecraft oyunları son zamanlarda inanılmaz popüler! En çok satan Online oyunlar arasında gösterilen orijinal Minecraft temalı bu oyunların neden bu kadar popüler olduğuna şaşırmamak gerek. Yaratıcı bir oyun olan Minecraft ile dilediğinizce gezebildiğiniz bir dünyada her şey keşfedilmeyi bekliyor. Bu dünyadaki her şey toplanabilir ve kullanılabilir. üç boyutlu blokları bir araya getirip yeni araç ve materyaller üretebilirsiniz. Minecraft dünyasında tonlarca ada, tepe, tapınaklar, kaleler ve daha birçok şey mevcut. Bu ücretsiz Minecraft oyunlarında da sevebileceğiniz özellikte pek çok şey bulabileceksiniz. Binbir çeşitte gizemli dünyaları keşfedecek, yepyeni materyaller üretmek için özel blokları arayacaksınız. Bu dünyada yaratmak serbest!
minecraft.. minecraft.. Reviewed by Aykut Altınay on 12:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Bunuda Okumalısın

Blogger tarafından desteklenmektedir.