BENZERSİZ LEZZETLERİ İLE NUSR-ET KAPALIÇARŞI ' DA...




Benzersiz lezzetleri ve sunduğu özel deneyim ile et severlerin vazgeçilmez adresi olan Nusr-Et’in son şubesi olan Kapalıçarşı'da Tarihi Sandal Bedesteni’nde açıldı.

Etin seçiminden sunumlarına kadar Nusret Gökçe’nin bire bir ilgilendiği Nusr-Et şubeleri, misafirlerine eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatmaya devam ediyor. Et konusundaki uzmanlığı ile fark yaratan Nusr-Et, yeni şubesini ise İstanbul’un tarihi yarım adasında bulunan Kapalıçarşı Sandal Bedesteni’nin içinde açtı.
Nusr-et adlı retaurantın Kapalıçarşı şubesi özel bir davetle açıldı. Açılışa ünlü isimler de katıldı. Davete katılanlar arasında dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Chris North'un yanın da Arda Turan, Mustafa Ceceli, Selin İmer, Burak Yılmaz, Hakan Ural da vardı. 

Fatih Sultan Mehmet döneminde inşa edilen Kapalıçarşı’nın ilk bedesteni olma özelliği taşıyan 558 yıllık Sandal Bedesteni’nin tarihi dokusuyla uyumlu bir şekilde tasarlanan restorant, Osmanlı dönemine  ev sahipliği yapıyor.

Lokum, spagetti, şaşlık, antrikot, asado ve kafes gibi Nusret Gökçe’nin özel spesiyallerinin de yer aldığı zengin menüsü ve kaliteli servisi ile misafirlerini tarihi doku ile iç içe ağırlayan Nusr-Et Sandal Bedesteni, atmosferi ve lezzetleri ile hem İstanbullu hem de yabancı turistlere özgün bir deneyim yaşatıyor.
Açıldığı ilk günden bu yana Kapalıçarşı'da ki et meraklılarının ilk ve tek adresi haline gelen Nusr-Et; lezzetli etleri, benzersiz servisi ve butik konseptiyle sektörün liderliğini sürdürüyor. Dünya çapında bulunduğu her noktada yoğun ilgi gören Nusr-Et; Kapalıçarşı Sandal Bedesteni açılışıyla birlikte şu anda Türkiye’de dokuz, Dubai & Abu Dhabi, Doha, Miami ve New York olmak üzere Amerika’da da iki şubesi ile toplam 14 noktada misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
BENZERSİZ LEZZETLERİ İLE NUSR-ET KAPALIÇARŞI ' DA... BENZERSİZ LEZZETLERİ İLE NUSR-ET KAPALIÇARŞI ' DA... Reviewed by Aykut Altınay on 14:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Bunuda Okumalısın

Blogger tarafından desteklenmektedir.